• Snelle levering
  • 10.000 artikelen
  • Zelf monteren of laten doen
  • Zeer scherp geprijsd

Winkelwagen

0 items


Electrische oven met boiler, stoom en convectie, 895x845xh1080

Schrijf de eerste review van dit product

€ 10.028,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Stel vraag over product

Snel overzicht


  • mm (BxDxH) : 895x845xh1080

  • kW : 17,5

  • Volt : 400/3N 50Hz

  • kg : 145

  • M³ : 0,82

 Electrische oven met boiler, stoom en convectie, 895x845xh1080

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Functies (versie A):
Perfect bakken dankzij de "intelligente" stoomcontrole (CCHY).
- 20 programma’s voorgeselecteerd en 100 vrije.
- Automatische voorverwarming van de bakkamer.
- Thermostaat van 25 tot 300°C.
- Timer van 1 min tot 8 h met CCRT functie, specifiek voor het bakken op lage temperatuur (CCBT), die de resterende tijd inschat om het bakken te beëindigen.
- Controle met een sonde met 6 voelers.
- Automatische snelkoeling van de bakkamer (CCRR).
- Automatisch reinigingssysteem (CCNA).

Stoomproductie :
Stoomgeneratie met boiler, ideaal om een perfect bakresultaat te garanderen, homogeen en besparend. Standaard uitgerust met
een stoomcondensor die de temperatuur vermindert van het condenswater bij de afvoer en die verhindert dat de stoom ontsnapt
bij het openen van de deur.

HACCP:
Mogelijkheid tot het opvragen van de kookgegevens, ofwel met de printer van de oven (in optie) of onmiddellijk op een computer.

Technische eigenschappen:
- Binnen- en buitenconstructie in RVS AISI 304, thermische isolatie met keramische vezels.
- Bakkamer: volledig gelast, volledig waterdicht, afgeronde hoeken zonder ruwe oppervlakten. Dichting bevestigd op de voorkant van de bakkamer. Diepgetrokken bodem die de condensatie opvangt naar de afvoer toe. Draagstruktuur voor bakplaten gemakkelijk uitneembaar. Warmteverdelers gemakkelijk te demonteren. Gemotoriseerde luchtafvoer met brede afmetingen om alle bakmethoden mogelijk te maken. Halogeenverlichting op de zijkant die een globaal zicht geeft op de bakkamer. Het unieke concept van de bakkamer gekoppeld aan een ventilator op de zijkant in RVS AISI 304 (CCRR) met 2 versnellingen, garandeert een gelijkvormige verdeling van de warmte. Een functie "behoud" (ventilatie met impuls) laat toe om warm te houden of traag te bakken.
- Deur met dubbel glas: ergonomisch en warmtewerend handvat, automatische sluiting met beveiliging om toevallig openen te vermijden, condenswateropvang ingebouwd in de deur, binnenruit gemonteerd op scharnieren om het reinigen te vereenvoudigen en een perfecte hygiëne te garanderen. Een luchtcirculatie tussen de ruiten garandeert een betere warmte-isolatie. Automatische schakelaar om te ventilator te stoppen bij het openen.
- Elektrische verwarming: cirkelvormige gepantserde weerstanden in RVS geplaatst achter de ventilatordeflectoren. Stoomgenerator: gepantserde weerstanden in RVS in een externe boiler.
- Bedieningspaneel met digitale aflezing: duidelijk en logisch concept, met toegankelijkheid aan de voorzijde, eenvoudig en snel toegankelijk voor de technieker, waterdicht "IPX5.
- Toebehoren inbegrepen: struktuur met vertikale pas van 65 mm "anti-omkantelbaar", sonde met 6 voelers, sproeikraan"met oproller ingebouwd.

NB: geleverd zonder roosters.

Artikelen