• Snelle levering
  • 10.000 artikelen
  • Zelf monteren of laten doen
  • Zeer scherp geprijsd

Winkelwagen

0 items


Gasoven, directe stoom en convectie, 895x845xh1080

Schrijf de eerste review van dit product

€ 8.029,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Stel vraag over product

Snel overzicht


  • mm (BxDxH) : 895x845xh1080

  • kcal/h : 17200

  • kW : 0,3

  • Volt : 230/1N 50Hz

  • kg : 165

  • M³ : 1,17

 Gasoven, directe stoom en convectie, 895x845xh1080

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Functies (versie C):
11 regelbare niveau’s voor de hoeveelheid stoom.
- Automatische voorverwarming van de kookkamer.
- Manuele bevochtiger.
- Thermostaat van 25 tot 300°C.
- Timer van 1 min tot 8 u.
- Controle met sonde.
- Automatische snelkoeling van de kookkamer (CCRR).
- Automatisch reinigingssysteem (CCNA).

Stoomproductie:
Stoomgeneratie in de kookkamer van het ogenblikkelijke type, die een homogeen en besparend bakresultaat garandeert, dankzij een benevelaar.

HACCP:
Mogelijkheid tot het opvragen van de kookgegevens, ofwel met de printer van de oven (in optie) of onmiddellijk op een computer.

Technische eigenschappen :
- Binnen- en buitenconstructie in RVS AISI 304, thermische isolatie met keramische vezels. Bakkamer: volledig gelast, volledig waterdicht, afgeronde hoeken zonder ruwe oppervlakten. Dichting bevestigd op de voorkant van de bakkamer. Diepgetrokken bodem die de condensatie opvangt naar de afvoer toe. Draagstruktuur voor bakplaten gemakkelijk uitneembaar. Warmteverdelers gemakkelijk te demonteren. Gemotoriseerde luchtafvoer met brede afmetingen om alle bakmethoden mogelijk te maken. Halogeenverlichting op de zijkant die een globaal zicht geeft op de bakkamer. Het unieke concept van de bakkamer gekoppeld aan een ventilator op de zijkant in RVS AISI 304 (CCRR), garandeert een gelijkvormige verdeling van de warmte. Een functie "behoud" (ventilatie met impuls) laat toe
om warm te houden of traag te bakken.
- Deur met dubbel glas: ergonomisch en warmtewerend handvat, automatische sluiting met beveiliging om toevallig openen te vermijden, binnenruit gemonteerd op scharnieren om het reinigen te vereenvoudigen en een perfecte hygiëne te garanderen. Een luchtcirculatie tussen de ruiten garandeert een betere warmte-isolatie. Automatische schakelaar om te ventilator te stoppen bij het openen.
- Verwarming met gas: nieuwe gasbrander en geribde warmteverdeler die de warmteoverdracht nog meer bevordert. Zij zorgen ervoor om tot 20% gasverbruik te besparen en een vermindering van 20% aan verbrande gassen. Gastec certificaat.
- Bedieningspaneel met digitale aflezing: duidelijk en logisch concept, met toegankelijkheid aan de voorzijde, eenvoudig en snel toegankelijk voor de technieker, waterdicht "IPX5".
- Toebehoren inbegrepen: struktuur met vertikale pas van 65 mm "anti-omkantelbaar", sonde.

NB: geleverd zonder roosters.

Artikelen