Details
- Kamer 680x680xh150 mm (14 kW), 4 pizzas vandiam. 330 mm.
- Kamer in R.V.S., vloer in vuurvast steen.
- Ventilatieventiel, voor de evacuatie van de stoomdampen.
- Verlichting "binnenste halogeen" ingebouwd "hoge temperatuur".
- "Uitgebalanceerde" deur, "panoramisch" raam in veiligheidsglas.
- Controle met een elektronische klep, uitgerust met een aanstekingsbougie en een veiligheidssysteem.
- Arcade in R.V.S., om warmteverlies te vermijden bij het openen van de deur.
- Standaard veiligheidsthermostaat.
- "Onafhankelijk" en uitneembaar bedieningspaneel, gemakkelijke toegang voor de naverkoopdienst.
- Apparaat vervaardigd volgens de huidige CE-richtlijnen.
ADVANTAGE:
Oven die prestatie en zuinigheid combineert. Regelbaar met elektronische thermostaat (400°C), digitale aflezing. Gasverwarming, de bodem wordt op temperatuur gebracht door " conductie " dankzij warmtewisselaars aangedreven door 4 branders, geplaatst in de verbrandingskamer, de kamer wordt verwarmd door "convectie". Warmteterugwinning, systeem om energie te besparen door de opgehoopte warmte onder de bodem te gebruiken.
-
Voorbereidingstafel 3 deuren GN 1/1, 380 liter, koelstructuur 8x GN1/6, 1365x700xh850/1100
-
Kamer ISO 80, afm. int. 1540x1240xh1950 mm (3724 liter), 1700x1400xh2110
-
Koelkast en koelkast voor vis 2x350 liter, 2x 1/2 deuren GN 2/1 en 1/1, 750x820xh2025
-
Koelkast en vrieskast 2x 700 liter, 2 deuren, GN 2/1, 1500x820xh2025