Details
- Uitvoering in- en uitwendig in RVS AISI 304, thermische isolatie d.m.v. ceramische glasvezels.
- Kooktunnel : elektronische regeling van de temperatuur en van de tunnelsnelheid. Snel temperatuurbereik, gemakkelijk toegang van het onderhoud.
- Maximum temperatuur 320°C.
- Binnen afmetingen: 400x560xh85 mm.
- Elektrische verwarming : onafhankelijke regeling van het vermogen (boven en onder).
- Elektronisch "digitaal" bedieningspaneel, frontrale toegankelijkheid, gemakkelijk en snel voor de naverkoopdienst.
Pizza ø cm Kook tijd min. pizza/uur
15 (80 gr.) 3,5 - 4,5 145 - 115
20 (145 gr.) 3,5 - 4,5 80 - 75
25 (230 gr.) 3,5 - 4,5 45 - 35
30 (330 gr.) 3,5 - 4,5 30 - 25
35 (450 gr.) 3,5 - 4,5 25 - 20
40 (585 gr.) 3,5 - 4,5 20 - 15
N.B.: mogelijkheid om 2 ovens boven mekaar te plaatsen. 2 Ovens van hetzelfde type.
Info: ideaal ontworpen voor het continu bereiden van pizzas, geroosterd brood, taarten, croissants, lasagne enz....
Warme luchtstroom , hetgeen een bereiding toelaat op een lagere temperatuur dan de traditionele ovens, wat een beter kookresultaat met zich meebrengt evenals een besparing van energie.
-
Elektrische oven stoom/convectie, 5x GN 1/1 (530x325 mm), 710x770xh600
-
Elektrische oven stoom-convectie, 5x GN 2/3 (353x325 mm), 710x590xh600
-
Elektrische conventie oven 5x EN (GN) met automatische bevochtiger, 905x815xh640
-
Convectie oven op gas, 5x EN(GN) automatische bevochtiger, 905x855xh760
-
Elektrische convectieoven, 6x GN 1/1 + manuele bevochtiger, 833x710xh710