Details
- Uitvoering in- en uitwendig in RVS AISI 304, thermische isolatie d.m.v. ceramische glasvezels.
- Kooktunnel : elektronische regeling van de temperatuur en van de tunnelsnelheid. Snel temperatuurbereik, gemakkelijk toegang van het onderhoud, zijdelings deurtje voor visuele controle van het kookproces.
- Maximum temperatuur 320°C.
- Binnen afmetingen: 500x850xh100 mm.
- Gasverwarming : elektronische controle van de vlam, minimum/maximum regeling.
- Elektronisch "digitaal" bedieningspaneel, frontrale toegankelijkheid, gemakkelijk en snel voor de naverkoopdienst.
- Inbegrepen toebehoren : onderstel op draaibare wielen met remmen.
Pizza ø cm Kook tijd min. pizza/uur
20 (145 gr.) 3,5 - 4,5 145 - 115
25 (230 gr.) 3,5 - 4,5 95 - 70
30 (330 gr.) 3,5 - 4,5 55 - 40
35 (450 gr.) 3,5 - 4,5 40 - 30
40 (585 gr.) 3,5 - 4,5 35 - 30
45 (740 gr.) 3,5 - 4,5 30 - 25
N.B.: mogelijkheid om 2 ovens boven mekaar te plaatsen. 2 Ovens van hetzelfde type.
Info: ideaal ontworpen voor het continu bereiden van pizzas, geroosterd brood, taarten, croissants, lasagne enz....
Warme luchtstroom, hetgeen een bereiding toelaat op een lagere temperatuur dan de traditionele ovens, wat een beter kookresultaat met zich meebrengt evenals een besparing van energie.
-
Tunnel-pizza oven geventileerd elektrisch 40-30 pizza's Ø 350 mm, 1280x1720xh570/1110
-
Elektrische convectieoven, 4x GN 1/1 (530x325 mm), 826x616xh484
-
Elektrische convectieoven, 4x 600x400 mm + manuele bevochtiger, 725x670xh600
-
Elektrische convectieoven 4x 600x400 mm + manuele bevochtiger, 825x685xh560

050 - 542 34 84
