• Snelle levering
  • 10.000 artikelen
  • Zelf monteren of laten doen
  • Zeer scherp geprijsd

Winkelwagen

0 items


Elektrische pizza-oven, 2 kamers (3+3 kW) 430x430xh100 mm, 670x580xh500

Schrijf de eerste review van dit product

€ 1.039,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Stel vraag over product

Snel overzicht


  • mm (BxDxH) : 670x580xh500

  • kW : 6

  • Volt : 2x 230/1N 50-60Hz

  • kg : 53

  • M³ : 0,22

 Elektrische pizza-oven, 2 kamers (3+3 kW) 430x430xh100 mm, 670x580xh500

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

- Kamers voor 1 pizza Ø 430 mm.
- Verse pizza gebakken in 3'30, diepgevrozen in 4'30.

- Realisatie in R.V.S.
- Isolatie in dikke rotswol
- Uniek concept, infrarood quartz verwarming (1050°C)
- Bodem in vuurvaste steen.
- Zeer snelle voorverwarming (15 min.).
- Timer 15 min. met stand oneindig.
- Thermostaat 0-350°C voor de bakkamer, pour la chambre de cuisson, 1 energie-regulator voor de bodem, stroomindicator, verwarmingsindicator.
- Standaard veiligheidsthermostaat
- Deur met dubbele isolatie voorzien van een venster om het bakken te controleren.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE
Uniek concept. Ideaal voor pizza's, flammenküsche, taarten, quiches, gebak, bagetten en belegd brood, ciabatta (PIZZA-QUICK/66-43: ook voor het bakken van traiteur pizza's, bladerdeeg, taarten,...). Bodem in vuurvaste steen om het deeg op een homogene manier te bakken, mooi goudbruin en krokant, infrarood quartz om het midden te bakken. De dubbele verwarming (gebrevetteerd) zorgt ervoor dat de pizzaiolo het bakken kan aanpassen in functie van de soort en dikte van het deeg, maar eveneens in functie van de gebruikte ingrediënten, zoals de hoeveelheid mozarella, van de Napolitaanse pizza met een iets wat dikker deeg dan de Toscaanse die een heel fijn deeg heeft, en zelfs de Amerikaanse met heel dik deeg.

Artikelen