• Snelle levering
  • 10.000 artikelen
  • Zelf monteren of laten doen
  • Zeer scherp geprijsd

Winkelwagen

0 items


Elektrische rookkamer voor voeding, 1 verdieping (400x600 mm), 715x415xh230

Schrijf de eerste review van dit product

€ 533,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Stel vraag over product

Snel overzicht


  • mm (BxDxH) : 715x415xh230

  • kW : 0,25

  • Volt : 230/1N 50-60Hz

  • kg : 12

  • M³ : 0,8

 Elektrische rookkamer voor voeding, 1 verdieping (400x600 mm), 715x415xh230

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

- Verwarmingspin met timer om de verbranding van het zaagsel automatisch aan te steken
- Geleverd met 500 g eikenzaagsel (eerste kwaliteit).
- Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE
Waarom koud roken ? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen : zouten, drogen en roken. De laatste stap doet men koud om water te elimineren, zonder het product uit te drogen of het te laten korsten. De rook wordt verwekt door trage verbranding van eikenzaagsel (noodzakelijk om een unieke smaak en geur te bekomen) en afgekoeld in het toestel om een homogeen gerookt product te bekomen. Rook uw vissen (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het u 3 maal goedkoper uit om uw zalm zelf te roken in plaats van gerookte zalm te kopen, bovendien met de extra toets "huisgemaakt" dat heel het verschil maakt. En u kan aan uw klanten een volledige traceerbaarheid van de producten garanderen.

Artikelen