Details
- Kamer: 680x1100xh150 mm (20 kW), 6 pizzas van diam. 330 mm
- Kamer in R.V.S., vloer in vuurvast steen.
- Ventilatieventiel, voor de evacuatie van de stoomdampen.
- Verlichting "binnenste halogeen" ingebouwd "hoge temperatuur".
- "Uitgebalanceerde" deur, "panoramisch" raam in veiligheidsglas.
- Controle met een elektronische klep, uitgerust met een aanstekingsbougie en een veiligheidssysteem.
- Arcade in R.V.S., om warmteverlies te vermijden bij het openen van de deur.
- Standaard veiligheidsthermostaat.
- "Onafhankelijk" en uitneembaar bedieningspaneel, gemakkelijke toegang voor de naverkoopdienst.
- Apparaat vervaardigd volgens de huidige CE-richtlijnen.
ADVANTAGE:
Oven die prestatie en zuinigheid combineert. Regelbaar met elektronische thermostaat (400°C), digitale aflezing. Gasverwarming, de bodem wordt op temperatuur gebracht door " conductie " dankzij warmtewisselaars aangedreven door 4 branders, geplaatst in de verbrandingskamer, de kamer wordt verwarmd door "convectie". Warmteterugwinning, systeem om energie te besparen door de opgehoopte warmte onder de bodem te gebruiken.
-
Koeltafel, geventileerd, 4 deuren EN 600x400, 760 liter, 2558x800xh880/900
-
Kamer ISO 80, afm. int. 1540x1540xh1950 mm (4625 liter), 1700x1700xh2110
-
Kamer ISO 80, afm. int. 1240x1240xh1950 mm (2998 liter), 1400x1400xh2110
-
Elektrische kookketel indirekte verwarming, 100 liter, 900x900xh850/920
-
Elektrische oven, opwarmen en behouden van temperatuur 15x GN 1/1 + bevochtiger, 750x780xh1550