Details
- Kamer 680x680xh150 mm (14 kW), 4 pizzas vandiam. 330 mm.
- Kamer in R.V.S., vloer in vuurvast steen.
- Ventilatieventiel, voor de evacuatie van de stoomdampen.
- Verlichting "binnenste halogeen" ingebouwd "hoge temperatuur".
- "Uitgebalanceerde" deur, "panoramisch" raam in veiligheidsglas.
- Controle met een elektronische klep, uitgerust met een aanstekingsbougie en een veiligheidssysteem.
- Arcade in R.V.S., om warmteverlies te vermijden bij het openen van de deur.
- Standaard veiligheidsthermostaat.
- "Onafhankelijk" en uitneembaar bedieningspaneel, gemakkelijke toegang voor de naverkoopdienst.
- Apparaat vervaardigd volgens de huidige CE-richtlijnen.
ADVANTAGE:
Oven die prestatie en zuinigheid combineert. Regelbaar met elektronische thermostaat (400°C), digitale aflezing. Gasverwarming, de bodem wordt op temperatuur gebracht door " conductie " dankzij warmtewisselaars aangedreven door 4 branders, geplaatst in de verbrandingskamer, de kamer wordt verwarmd door "convectie". Warmteterugwinning, systeem om energie te besparen door de opgehoopte warmte onder de bodem te gebruiken.
-
Gasfornuis met 6 branders op gasoven GN 2/1 en neutrale kast GN 1/1, 1200x900xh850/920
-
Elektrische oven, opwarmen en behouden van temperatuur 15x GN 1/1 + bevochtiger, 750x780xh1550
-
Elektrische oven, 2 kamers, 2x 9 pizza's Ø 350 mm, 1550x1460xh780
-
Elektrisch fornuis met 4 vierkante kookplaten op elektrische oven, 800x900xh850/920

050 - 542 34 84
